Колишній, теперішній, коханець чи рідний брат: у "Говорить вся країна" дізналися, хто батько малого Матвія

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт

У "Говорить вся країна" розкрили правду про те, хто насправді батько 7-річного Матвія, та кому вигідно про це брехати.

Поділитися:

З понеділка по четвер, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбувається показ нового сезону суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна. Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. 

Цього разу на глядачів чекає історія про колишнє подружжя Євгена та Наталі, яке не може вже 5 років визначитися, хто ж батько 7-річного Матвійка. Чоловік, якого підозрюють у батьківстві, має іншу версію. Сама ж Наталя не могла ніяк зважитися на відверту розмову з колишнім, адже 4 роки шлюбу з ним були суцільним жахом. 

Євген розповідає, що дружина неодноразово зраджувала, тому невпевнений, що дитина йому рідна. Вони вже 5 років розлучені, однак раніше не могли вирішити свої суперечки, бо Наталя начебто забороняє спілкуватися. Чоловік розповідає, що стосунки були чудовими, та однієї ночі він став свідком зради Наталії з її теперішнім чоловіком Сергієм. Євген це пробачив, згодом у них народився Матвій, однак дружина продовжила спілкування з коханцем. Він запевняє: був готовий пробачити та це, однак Наталія просто зібрала речі та втекла до Сергія. Після розлучення жінка не подала аліменти та деякий час Євген сам виплачував деяку суму. Одна припинив це робити кілька років тому і тепер вимагає офіційного підтвердження, що Матвій його син.

Теперішній чоловік Наталії Сергій каже, що батько точно не він, бо в період вагітності жінки вони не спілкувалися. Він зазначає, що Матвію не забороняють спілкуватися з Євгеном, та чоловік сам відмовляється. Сергій дійсно почав стосунки з Наталією ще коли та була у шлюбі. Сказати напевне, чий біологічний син Матвій, він не може. Натомість Євген згадує версію, що батьком може бути і рідний батько Наталії, Олександр, адже хлопчик на нього дуже схожий. На підтвердження цього він каже, що Наталія та Олександр з дитинства росли без батьків та були дуже близькі.

До студії завітала Наташа, теперішня дружина Євгена та тезка його колишньої. Вона запевняє, що Наталія досі хоче вийти на зв'язок з Євгеном. Жінка також розповідає, що окрім Сергія Наталія зраджувала Євгену із його роботодавцем. Однак як тільки чоловік вдруге одружився, жінка почала надокучати новому подружжю. Через цей стрес Наташа навіть втратила дитину.

Свою версію подій вирішила розповісти й Наталія. Тепер вона каже, що син від  Євгена. Вона жаліється на колишнього та його дошкульний контроль. Ба більше — жінка потерпала від сексуального насилля у колишньому шлюбі попри те, що після пологів у неї були ускладнення. Євген цього не заперечує.

"Немає значення, скільки років дитині, після пологів у жінки можуть бути не тільки фізичні дискомфортні відчуття від сексу, а й психологічні обставини, які можуть тривати й рік, і півтора. Якщо вона протягом цього часу знаходиться ще й під вашим [Євгена] тиском, то цей психологічний стан ще й посилюється. Вона може вас просто не хотіти. Той факт, що ви чоловік [Євген] і маєте потреби, не означає, що вони мають автоматично бути задоволені", — зазначає експертка проєкту та психологиня Гана Просвєтова.

Наталія також розповідає, що насправді Наташа забороняла Матвію зі своїм чоловіком спілкуватися. Наталія надала скриншот листування, у якому Євген просить її інтимні фото. На її думку, це свідчить про те, що чоловік досі її кохає.

Зізнання останнього гостя з таємної кімнати остаточно поставлять крапку у цій ситуації. Хто це буде? Чому доведеться робити аж 3 тести ДНК? Кого Матвійчик називає своїм батьком? Та хто насправді є його татом?

Дізнайтеся, як проєкт змінить життя цих родин, у новому епізоді "Говорить вся країна", що виходить з понеділка по п'ятницю, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі