Анна Різатдінова поділилась подробицями особистого життя

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Анна Різатдінова поділилась подробицями особистого життя
inst: anna_rizatdinova

Чи ходить на побачення та як виховує сина: Анна Різатдінова дала ексклюзивний коментар для “ЖВЛ представляє”.

Поділитися:

Дивіться більше цікавих новин про життя знаменитостей у проєкті “ЖВЛ представляє”, що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна»

Художня гімнастка Анна Різатдінова не готова до нових стосунків. Зірка розповіла векслюзивному коментарі для  ЖВЛ представляє, що на побаченні вона не була вже більше двох років:.

"Якщо чесно, дуже давно, ще до війни. І взагалі, я вже не пам'ятаю, Ну знову ж таки, зараз якось не до цього, але серце вільне.", - сказала вона.

Нагадаємо, що тривалий час спортсменка приховувала свого таємничого обранця та подробиці їхніх стосунків від публіки. Однак влітку 2023 року зізналася, що вони з бойфрендом розійшлися ще з початку повномасштабного вторгнення.  З лютого 2022 року Анна з сином довгий час жили в Іспанії, а її бойфренд в Україні. Саме випробування відстанню пара не витримала. Сьогодні ж зірка весь вільний час присвячує шестирічному сину Ромі від першого шлюбу з олігархом Олександром Онищенком.

"Ромчик любить вчитися. Я його штовхаю більше до спорту, як спортсменка, і дуже хочу, щоб він обрав для себе якийсь вид спорту. Окрім спортивних занять, у Роми в свій юний вік є чимало уроків, адже у вересні ми йдемо в перший клас, тож зараз у нас підготовка, де трошки підтягуємо українську мову, а ще він полюбляє математику. Це прям в нього йде дуже класно. Десь я йому допомагаю, англійську мову, наприклад. Йому подобається цей процес,і  це найголовніше", - ділиться Анна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі