Опитування по серіалу "Обіцянка Богу": з ким має залишитися Богданчик

Обіцянка Богу
Серіал "Обіцянка Богу": опитування та подробиці 17 і 18 серії

Єві загрожує небезпека, а Зоряна втрачає родину: що покажуть у нових серіях "Обіцянки Богу" (опитування).

Поділитися:

Драма "Обіцянка Богу", що виходить з понеділка по четвер о 20:15 на телеканалі "1+1 Україна", продовжує тримати глядачів у напрузі! Серіал розповідає історію про важке випробування, з яким стикається мати — хворобу її дитини. Героїня опиняється у хитрому сплетінні життєвих обставин, борючись за життя свого сина.

У центрі сюжету — дві жінки, які борються за право виховувати маленького Богданчика:

  • Стася (Валерія Ходос) — тележурналістка, мама Артема та біологічна мати Богданчика, колишня дівчина Марка.
  • Зоряна (Світлана Гордієнко) — дружина Марка та мама Богданчика.

 

poll_content_1069

 

Хто з героїнь зможе подарувати Богданчику щасливе життя? Не пропустіть нові серії "Обіцянки Богу", щоб дізнатися відповідь на це питання!

Що покажуть у 17 та 18 серії "Обіцянки Богу"

Марко буде рішуче налаштований розлучитися з Зоряною. Він навіть повідомить про це Стасі. Рецидив Артема підтвердиться, і його стан буде погіршуватися з кожним днем. Стася буде зосереджена на порятунку сина. Зоряна не збирається здаватися. Вона боїться, що Марко спробує забрати Богданчика, тому шукає способи примиритися з чоловіком. Її спроби будуть марними до певного моменту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стася чи Зоряна: за яку з героїнь "Обіцянки Богу" ви вболіваєте (опитування)

Єву перестріне Довгань і почне погрожувати. Він вимагатиме, щоб вона кинула Романа і зникла з його життя, або ж допомогла йому реалізувати план помсти. Коли Єва відмовиться, Довгань пригрозить їй рідними. Роман буде впевнений, що за зникненням Єви стоїть його мати. Ілля все більше часу проводитиме в дитячому будинку. Здається, директорка Євгенія починає закохуватися в нього.

На глядачів чекає багато емоційних моментів, тому не пропустіть нові серії "Обіцянки Богу" вже сьогодні о 20:15 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А я була в сердечку?" — Валерія Ходос та Юрій Феліпенко записали кумедне відео по серіалу "Обіцянка Богу"

Новини по темі