Загинув батько зрадниці Ані Лорак: які були стосунки між ним і донькою, та що відомо про його політичну позицію

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Ким був батько зрадниці Ані Лорак, що помер
inst: anilorak

Ким був батько зрадниці Ані Лорак, що помер - розповіли у «ЖВЛ представляє».

Поділитися:

Помер батько зрадниці Ані Лорак - Мирослав Куєк. Йому було 77 років? Чоловік був відомий як поет, літератор та заслужений журналіст України. Причина смерті - невідома, як і невідомо, в яких стосунках померлий перебував з дочкою в останні роки. Про це детальніше розповіли у «ЖВЛ представляє» з Тімуром Мірошніченко

Ким був батько Ані Лорак

Мирослав Куєк народився у Чернівецькій області. Він був творчою людиною, що за часів студенства, та в ході професійної діяльності ставив театральні вистави та писав книжки. Мирослав працював журналістом у низці всеукраїнських видань і обласних газетах, за що отримав звання Заслуженого журналіста України. Чоловік був членом Національної спілки журналістів України та отримав подяку від президента України на відзначений стипендію видатним діячам у галузі культури. До того ж, Мирослав був активістом і виступав просто радянського режиму. Навчався Куєк на факультеті української філології. А в 1970 році його відрахували з університету через «націоналістичну пропаганду».

Стосунки з донькою 

Батьки співачки розлучилися ще до її народження. Мати віддала дочку до дитбудинку; оскільки не могла самостійно забезпечити сімʼю. Тато відвідував дочку в дитячому будинку, але вона відмовлялася переїжджати до нової родини. У яких стосунках перебували батько і донька після демонстрації Лорак своєї позиції щодо війни в Україні - невідомо. 

Реакція на смерть 

Співачка виставила у своїй інстаграм сторінці допис із архівним фото з юною собою і батьком, а підписала фото: «Прощавай, тату … Ти назавжди в моєму серці».

Нагадаємо, що Ані Лорак після повномасштабного вторгнення продовжила жити, виступати і підтримувати агресію рф проти України. Співачка замовчує злочини росії і, незважаючи на те, як окупанти щоденно вбивають громадян її країни, продовжує розважатись з тими, хто відверто висловлює російську пропаганду і виправдовує дії путіна. Втім, що схоже на те, що Ані Лорак більше не бажає бути українкою і вже подала документи на отримання російського громадянства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі